Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Barnyoga

Barnyoga

27 maj , 2025-16:30 - 17:15

Barnvänlig yoga bygger ofta på lek, berättelse och fantasifulla aktiviteter för att hålla barnen engagerade och intresserade. Barn lär sig bäst genom lek och yoga är inget undantag!

Barn är i större behov av att röra på sig och är inte så starka – därför är barnyoga mer dynamisk, kreativ och mer lekfull!

Genom att utöva barnyoga får ditt barn ökad kroppskännedom, bättre hållning och bättre fokus. Yoga balanserar styrkan och smidighet, ger avslappning och är tävlingsfri. Yoga hjälper barn till bättre hälsa, kondition och koncentration och yoga kan bli ett verktyg för barn att lära känna sig själva, lindra och förebygga stress.”

Du som förälder har nu möjlighet att påverka prissättningen för kursen som ditt barn vill gå. Därför skickar vi en ödmjuk uppmaning att fylla i ett intresseformulär på Yoga för barn i Örebro | Olena Ohan’s (olenaohans.se)

Ditt barns yogalärare: Olena Ohans – certifierad barnyogalärare vid Global Yoga.

När: Tisdagar 16:30-17:15 med start 8/10-2024

Olena Ohans är certifierad barnyogalärare och certifierad självläkningsterapeut med inriktning mot medicinsk yoga, kost- , närings- och livsstilskunskap.

Barnyoga och yoga överlag är ett sätt att hitta hem – till sig själv!

“Mitt mål med barnyoga är att förse barn med enkla verktyg som de kan använda sig av för att hitta lugn och harmoni i vardagen, lättare möta livets utmaningar och lära sig hantera irritation och ilska. Eftersom jag själv har ett barn på 5 år var det en självklarhet att starta barnyoga för barn mellan 4-6 år. En annan stark anledning till varför det blev just denna åldersgrupp är att det är barn som snart ska börja i förskoleklass vilket för många kan vara ett stressmoment. Yogautövande bland barn visar således på förbättrade skolresultat pga minskad stress då yoga som träningsform består av fysiska rörelser, andningsövningar och meditation som anpassas efter barns ålder. “

Detaljer

Datum:
27 maj , 2025
Tid:
16:30 - 17:15
Serie:

Leave A Reply