Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Evenemangs-serie Evenemangs-serie: MULTIDIMENSIONELL HEALING PRACTITIONER PROGRAM

Multidimensionell healing practitioner program

11 januari , 2025 - 12 januari , 2025

MULTIDIMENSIONELL HEALING PRACTITIONER PROGRAM
Välkommen till en helt unik utbildning där arvet från henne; Din sanna essense, din renaste form, ditt Stjärn Jag, vill manifesteras och ta form.

Det är minnet av den du är på djupet som börjar vakna inom Dig, det är hon som längtar efter att få bli sedd och ta plats inom Dig.
DU bär på en oändlig kunskap och visdom från stjärnorna, som du har samlat på dig från alla dina tidigare inkarnationer, här på jorden och på andra platser runt om i Multiversum. Den kunskapen är Dina unika gåvor, de vill plockas fram och användas, det är utbildningens fokus.

Utbildningen Multidimensional Healing Practitioner programmet är skapat för Dig som är redo att ta ett kvantsprång på din inre resa, för Dig som känner dig kallad att arbeta med healing på ett helt nytt sätt, det sätt som är unikt för Dig! Där informationen från ditt Högre Jag, din samlade kunskap som du bär med dig från stjärnorna får ligga till grund för ditt eget unika healingsätt, vi väcker det till liv.

Denna unika utbildning är för Dig som vill arbeta med healing och energiarbeten, för din egen utveckling samt för andra och för Moder Jord, under denna speciella tid vi befinner oss i, uppvaknandets tid.

Programmet Multidimensional healing practitioner bygger på Annas tidigare program, Certified Crystal Therapist och Advanced Starlighprogrammet. Du kanske har gått någon av utbildningarna tidigare, då är Multidimensional Healing Practitioner programmet det naturliga nästa steget. Du kan självklart gå med i Multidimensional healing practitioner-programmet utan att ha deltagit i något av de tidigare programmen. Du känner i ditt hjärta om utbildningen kallar på dig.

Utbildningen sträcker sig över fem månader och omfattar 10 heldagar, fördelat på 5 kurshelger. Utbildningens innehåll

• The web of Light, det universella fältet, frekvenser, vibrationer,
dimensioner och andra världar.
• Vårt kristallina DNA
• Light language. Genom att arbeta med light language har du
möjlighet att aktivera högre frekvenser inom Dig och på
Jorden
• Cosmic Dolphin healing, där vi får för första gången får
möjlighet att komma i kontakt med den unika healingen dessa
kristallina delfiner bär på.
• Att skapa och hålla space, det är i det utrymmet healing sker.
• Att arbeta med kristaller på avancerad nivå
• Verktyg för att kanalisera information från ditt Högre jag, ditt
Ljusteam och Starbeingings.
• Soundhealing

OBS!
Anna tonar in på gruppens energi och låter den guidning som kommer från Era Högra jag bära utbildingen. Utbildningen är vägledd av Er, det är DU tillsammans med övriga deltagare som skapar utbildningen, det är Ni som har kallat på den att få ta form. Lärare på kursen är Anna Larsson.
Anna är en internationell ascension guide, som jobbar för den Nya Jorden. I tio år har hon arbetat som en kanal för uppstigna mästare, Starbeings m.fl. Genom hennes tidigare inkarnationer i Atlantis och Lemuria bär Anna med sig information, nycklar och koder. Genom hennes workshops, kurser, event, sessioner och utbildningar får Du möjlighet att aktivera och låsa upp Dina unika nycklar från dessa inkarnationer och från ditt Högre Jag.

Läs mer om Anna på https://www.annaindralarsson.com/

Datum: 5-6 okt, 9-10 nov, 14-15 dec, 11-12 jan samt 8-9 feb.
Tid: 10-16

Investering: 15 555 kr, varav 5 555 kr är anmälningsavgift.
Anmälningsavgiften är bindande och återbetalas ej. Resterande 11 000 kr ska vara tillgängliga senast 60 dagar innan kursstart.
Välkommen till en magisk utbildning!
I ljus & kärlek
Anna

Detaljer

Start:
11 januari , 2025
Slutar:
12 januari , 2025
Serie:
Webbplats:
https://www.annaindralarsson.com/

Leave A Reply