Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Workshop med W-EXA Medidance: Dans och fri rörelse med samtal och reflektion

25 januari , 2025-10:00 - 13:00

Välkommen till ett andrum i vardagen för att landa och möta dig själv. Genom musik, rörelse och färger når du inre lugn och får ny energi.

Vi inleder genom att möta oss själva och varandra genom att lyssna på musik, en dikt och tystnaden. Därefter gör vi ett pass W-EXA Medidance – Kroppens egna rörelser i fri meditativ dans.

Med musiken i den fria dansen och rörelsen får du uttrycka dig utan prestation, där du mjukar upp både kropp och själ. Fokus på andningen skapar medveten närvaro. Genom inspirerande musik från olika kulturer och med instruktören som trygg guide, hittar du dina egna rörelser.

Till vår hjälp på upptäcktsresan tar vi de fem elementen: jord, vatten, eld, luft och rymd.

Efter dansen får du en egen reflektionsstund med färgkritor innan vi samlas i en cirkel för dela och reflektera tillsammans om våra upplevelser.

Grunden är metoderna Wäxa Medidance och Expressive arts, dvs vi möter dansen, skapandet, upplevelsen och varandra utifrån oss själva och där vi är just nu. Vi utforskar tillsammans. Det finns inget rätt eller fel, bara ditt eget unika uttryck. Bara att vara, andas och följa din kropp. Inga förkunskaper behövs, inga prestationskrav. Vi lyssnar på varandra, vi avbryter inte varandra, vi diskuterar inte och ger inte varandra råd.

Lördag 16 november kl 10-13

Lördag 28 december kl 10-13

Lördag 25 januari kl 10-13

320 kr/ gång, inkl moms

Anmäl dig samtidigt/ ta med dig en vän så betalar ni 270 kr var, (540 kr tillsammans.)

Anmälan till Linda Jonsson, dipl Uttryckande konstterapeut, LindArt,
Lindart.skapa@gmail.com

Detaljer

Datum:
25 januari , 2025
Tid:
10:00 - 13:00
Serie:
Webbplats:
https://lindart.se/

Leave A Reply